AccuRanker arbejdsområder: Organiser brugernes adgang til søgeordsgrupper

Sidst opdateret den torsdag den 11. juli 2024

Hvad er arbejdsområder i AccuRanker?

AccuRanker Workspaces giver administratorer mulighed for at kontrollere, hvilke søgeordsgrupper og dermed hvilke domæner den enkelte bruger har adgang til. Det sikrer, at brugerne kun ser de søgeord og domæner, der er relevante for deres arbejde, hvilket forbedrer effektiviteten og sikkerheden.

• Automatisk 'Alle grupper'-arbejdsområde: Alle administratorer og superbrugere i din organisation tilhører automatisk arbejdsområdet "Alle grupper", som giver adgang til alle søgeordsgrupper og domæner. Læs mere om brugerroller her: Brugeradministration
  • Arbejdsområder, der kan tilpasses: Opret yderligere arbejdsområder for at definere grupper af søgeord til specifikke brugerbehov. Hver konto tillader op til to arbejdsområder. Hvis du har brug for flere, bedes du kontakte vores kundesupport eller din CSM for at få et tilbud.

Fordelene ved at bruge AccuRanker Workspaces

• Forbedret organisation: Segmentér søgeordsdata og domænetilgængelighed efter team, region eller kunde.
  • Forbedret brugeroplevelse: Brugerne ser kun relevante søgeordsdata og domæner.
  • Øget sikkerhed: Kontrollér adgangen til følsomme søgeordsdata.

Bemærk: Tænk på grupper som mapper. De giver dig mulighed for at gruppere flere domæner for at lette administrationen. Du kan læse mere om grupper her.

Oprettelse af et arbejdsområde

1. Få adgang til arbejdsområder fra menuen Konto i venstre navigationsmenu. (Dette er kun tilgængeligt for administratorer og superbrugere).
Screenshot showing the menu location of the workspaces entry in the main menu
  1. Vælg "Tilføj arbejdsområde" for at åbne modalen til oprettelse af arbejdsområde.
Screenshot showing the placement of the "Add workspaces" button on the Workspaces page
  1. Definer parametrene for arbejdsområdet. Du kan tilføje flere grupper og brugere til arbejdsområdet.
Screenshot of the "Add New Workspace" modal
  1. Du kan redigere de brugere, der har adgang til dine Workspaces, ved at vælge ikonet Rediger.
Screenshot of the "Edit Workspace" modal

Gode råd

• Definer navngivningskonventioner for nem identifikation.
  • Husk at tilføje klare beskrivelser for hvert arbejdsområde.

** Bemærk:** Brugerstyring er integreret i AccuRanker Workspaces. Med brugerstyring kan du tilføje brugere til din AccuRanker-konto og definere, hvilke(t) arbejdsområde(r) hver bruger har adgang til i AccuRanker. Læs mere om AccuRanker User Management her: Brugeradministration