Gebruikersbeheer

Laatst bijgewerkt op dinsdag 16 juli 2024

Wat is gebruikersbeheer?

Met gebruikersbeheer kunt u gebruikers toevoegen aan uw AccuRanker account met hun login.

Met gebruikersbeheer kunt u

Gebruikersrollen & Machtigingen

Een gebruikersrol definieert de functionele rol van een gebruiker. Gebruikers kunnen vervolgens rechten krijgen op basis van hun rol. De matrix hieronder brengt de verschillende rollen en permissies voor elke rol in kaart.

Table showing the various user permissions for Admin, Super User, Write User, and Read User

Gebruikersbeheer

U krijgt toegang tot Gebruikersbeheer door te klikken op Account en vervolgens op Gebruikers.

Volg deze stappen om een nieuwe gebruiker toe te voegen en de rol van de gebruiker te definiëren:

1. Selecteer 'Gebruiker toevoegen' om het modaal voor het aanmaken van een gebruiker te openen.
  2. Voer de naam en het e-mailadres van de gebruiker in en wijs de gebruiker een rol en werkruimte(n) toe.
Screenshot showing the "Invite New User" modal

Opmerking: Gebruikersrollen zijn geïntegreerd in AccuRanker Workspaces. Met Workspaces kunnen beheerders bepalen welke trefwoordgroepen, en dus welke domeinen, elke gebruiker kan benaderen. Dit zorgt ervoor dat gebruikers alleen de domeinen zien die relevant zijn voor hun werk en verbetert de efficiëntie en veiligheid. Lees hier meer over AccuRanker Workspaces: AccuRanker Workspaces: Organiseer gebruikerstoegang tot trefwoordgroepen

Om een gebruiker aan te passen of te verwijderen, opent u de Gebruikersbeheertabel door te klikken op Account en vervolgens op Gebruikers. Van daaruit selecteert u het potloodpictogram naast de relevante gebruiker om de gebruiker te bewerken of het prullenbakpictogram om de gebruiker te verwijderen.

Screenshot showing the Users page featuring the User Management Table

NB: Migratiestrategie (tijdelijke opname)

Om een soepele overgang naar het nieuwe systeem te garanderen, hebben we de volgende migratiestrategie geïmplementeerd:

• Huidige beheerders: Alle bestaande beheerders behouden hun beheerdersstatus.
  • Andere gebruikers: Alle andere gebruikers worden nu aangewezen als Super Users. Dit betekent dat ze toegang krijgen tot de werkruimte Alle groepen, zodat ze volledige domeintoegang blijven houden.
Verhoog uw zichtbaarheid
Verhoog je zichtbaarheid, verhoog je bedrijf

Verhoog je zichtbaarheid, verhoog je bedrijf

Ontdek 's werelds snelste en meest accurate ranktracker voor diepgaande SEO-inzichten. Plan een afspraak om groeitactieken te ontdekken waarmee u zich kunt onderscheiden in het digitale landschap.