Landingspagina's

Laatst bijgewerkt op vrijdag 24 november 2023

Wat is AccuRanker's Landing Pages tab?

Landingspagina's helpen u gegevens te verzamelen op URL-niveau. Door gegevens van AccuRanker te combineren met Google of Adobe Analytics, krijgt u diepere inzichten in uw landingspagina's en hun ontwikkeling in de loop van de tijd.

Alle AccuRanker gebruikers hebben toegang tot de Landing Pages tab en kunnen de hoeveelheid Zoekwoorden en Zoekvolume data voor elke URL zien. Echter, meer diepgaande data is gereserveerd voor gebruikers met een abonnement van 1000 trefwoorden of meer. Klik hier voor meer informatie over deze abonnementen.

Wat betekenen de Landing Page kolommen?

Trefwoorden

Het aantal trefwoorden in AccuRanker die verwijzen naar de landingspagina.

Zoek Volume

Gecombineerd Zoekvolume van deze trefwoorden. Gegevens zijn afkomstig van de Google Zoekwoordenplanner.

SoV

Stemaandeel voor de landingspagina.

Kosten Waarde

Gecombineerde kosten per klik (CPC) voor alle zoekwoorden. Beweeg je muis over dit cijfer om het gemiddelde getal te krijgen.

Google/Adobe Analytics-gegevens

Organische bezoekers

Aantal organische bezoekers voor elke URL.

Gem. bestede tijd

Gemiddelde tijd doorgebracht op elke URL.

Gemiddelde laadtijd

Gemiddelde laadtijd voor elke URL.

Bouncepercentage

Bounce Rate is het percentage bezoekers dat van het domein wegnavigeert zonder meer pagina's te bezoeken.

Doelen

Hoe vaak een URL een doel heeft bereikt in Analytics. Doelen worden door jou ingesteld in Analytics.

Inkomsten

Hoeveel omzet elke URL heeft gegenereerd. Als dit getal op $0 staat, kan dit zijn omdat Google Analytics de inkomsten vaak toeschrijft aan uw URL voor de kassa.

Meer lezen

Verhoog uw zichtbaarheid
Verhoog je zichtbaarheid, verhoog je bedrijf

Verhoog je zichtbaarheid, verhoog je bedrijf

Ontdek 's werelds snelste en meest accurate ranktracker voor diepgaande SEO-inzichten. Plan een afspraak om groeitactieken te ontdekken waarmee u zich kunt onderscheiden in het digitale landschap.